Rakas joulupukki

Kun maailma muuttuu ja sote tuo uusia tuulia, on tosi tärkeää, että kaikkia kohdellaan tasapuolisesti ja jokainen toimija saa yhtä monta lahjaa.

Toisitko THL:lle sellaista viisautta, että osaisimme arvioida tulevia maakuntia viisaasti, ymmärtäen, oikeilla luvuilla.

Koska kaikkien lahjojen pitäisi olla tasalaatuisia, meidän pitäisi osata mitata ja arvioida maakuntien toimivuutta oikein. Hyvässä laadussa voitaisiin arvioida potilas/asiakaskirjoa suhteessa väestöön, samoin komplikaatioita, niitä pois tuotantohihnalta poikenneita ja lattialle pudonneita.

Jos joku on tehnyt tästä touhusta asiakaspalautteen emmekä ole osanneet kohdella häntä oikein, oikaise meidän toimintaamme nätisti sellaisella palautejärjestelmällä, joka auttaa meitä löytämään oikeat ratkaisut jokaiselle palvelun käyttäjälle. Jos tehtaalla on ollut suurempia ongelmia, auta tulevaa Luovaa ratkomaan asia niin, että kaikki hyötyvät. Ja jos asiakkaamme on saanut sen verran siipeensä, että lelusta tuli haittaa, niin kata korvaukset ja auta eteenpäin.

Lisäksi olisi kiva, jos meidän henkilöstömme olisi niin hyvin koulutettua, että oppisimme koko ajan uutta ja pysyisimme ajan tasalla. Anna meille sellainen mittari, vähän niin kuin kuumemittari, jolla voimme seurata oman henkilöstömme hyvinvointia ja kouluttautumista. Auta pomojamme johtamaan niin, että koko tuotantokoneisto voisi hyvin. Niin ja sijoita pakettienhakupiste sellaiselle etäisyydelle, että mummot ja vaaritkin jaksavat sinne kävellä ja että työssäkäyvätkin pääsisivät sinne töiden jälkeen.

Jotta mikään ei olisi helppoa, niin tämä kaikki pitäisi tapahtua sellaisella ikuisen opiskelijan budjetilla, jossa luovuudella on suuri rooli ja nuoruuden ja yrittämisen innolla saadan uudenlaista aikaan.

Loppujen lopuksi on meistä itsestämme kiinni, kelpaako uusi lahja ja miten sitä käytämme.

Voi hyvin jouluna, äläkä syö liikaa suklaata.

Eeva

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *